Hög vart i balans – ambassadör (242)

Hög fart i balans! Redigera inlägg

Oj, vad mycket som händer just nu! Men när jag läser mina gamla bloggar här på ambassaden kan jag ändå se en enorm förändring.

Då var det ett forcerat högt tempo pga allt som hände. Nu är det som om det händer mycket av sig själv utan att jag behöver vara involverad i allt. Som om äntligen tiden jag lagt på att delegera börjar ge resultat! Som om jag börjar hitta balans och tillit till min egen förmåga!!!

I går hade vi öppet hus på kontoret i Kristianstad. Sophia och Emma har skött så gott som allt! Det var så häftig känsla att komma dit, hälsa på advokater, representanter för banker och revisionsfirmor, tingsrättspersonal. Det som händer nu är stort… (Mer info på minblogg och på hemsidan).

Diskussioner pågår om att öppna kontor på västsidan redan efter årsskiftet. Även det känns som om det går med lätthet.

Jag har delegerat ut ett större ansvar i mina juridiska ärenden till mina biträdande jurister och försöker att inte gå in och peta i allt hela tiden – ha mer tillit. För hittills har de alltid imponerat med det de producerar!

Antalet ärenden fortsätter att öka. Ändå väljer jag att fortsätta lägga tid på min närvaro i sociala medier. Främst är det nog för att jag tycker att det är väldigt kul – och att det väcker min tävlingsinstinkt.

Fastän vi inte marknadsförde bloggen i september (när vi startade) hade sidan 1 200 unika besökare bara i september. Antalet visningar av inläggen på Advokatbyrån Annika Andebark ABs gillasida har också ökat mycket – även om det inte är mer än 197 som gillar den. Bilderna från kontoret som jag la in för snart en vecka sedan har visats 473 gånger och bilden på Bengtsson 658 gånger!!!!Juridiktipset är väl den sida som utvecklats sämst. Där lägger jag upp länkar till de inlägg jag skriver om juridik. På sikt skulle jag tro att den här sidan har en potential – men det gäller att läsaren hittar dit.

Att följa statistiken i sociala medier är så spännande!!!

I går kväll la jag om strukturen på hemsidan – tittar på den och känner mig nöjd. Ska nog flytta över blogginläggen till den nya andebark-bloggen istället och göra hemsidan mer formell. (Har ni sett våra nya bilder som vi tog på The Studio – känns som bilder blir allt viktigare i den nya världen vi är på väg in i.) I morse fick jag en superidé – vi ska använda de nya bilderna till huvudet på sidan i ett slumpvis valt bildspel. Bild+ett citat av personen ifråga. (Hm – inser hur luddigt det låter…ha tålamod… hoppas vara klar med detta innan jul ;))

Tyvärr har det inte blivit så mkt bloggande här på ambassaden – men jag har varit desto flitigare på min egen blogg andebark.se. Där lägger jag nog upp ca 3 inlägg om dagen … RSS är inte uppe än… men snart…

Ja, jag erkänner att jag inte haft så många debiterbara timmar i ärendena den här veckan som jag skulle behövt – men jag kommer ta igen det innan det här året är slut!

På tisdag åker jag till Stockholm på Advokatdarna. Två dagars seminarium och mingel och fest på kvällarna. Känner att jag är värd det efter en tuff höst!