Inspirerad – ambassadör (243)

172011

        Inspirerad! Redigera inlägg

2011-10-17 kl 19:19 av Annika AndebarkGilla2 kommentarerTaggad advokat133 visningar

Vilka dagar!!!

Advokatdagarna i Stockholm var bara såå roliga! Massor av bra seminarier och massor av nätverkande! Att få möjlighet att diskutera juridiska frågor och bara allmänt ha kul med advokater på alla nivårer är verkligen givande. Har jag tur lyckas jag locka ner några riktigt välrenommerade föreläsare till Skåne för utbildningar!

Fredag kväll och lördagen njöt jag av Stockholm. Se mer på min blogg.

Fortfarande har jag mycket tankar i min blogg. Gillar tävlingsmomentet i att försöka få upp antalet läsare. Jag ser att bilder är det som lockar till Facebooksidan. Det tycks även som om läsare börjar hitta till mina inlägg om juridiken.

Sitter kvar på kontoret – högar av fakturor som skall attesteras, högar av post som skall gås igenom – och det är som om jag inte kan hitta fokus. Inser att jag behöver in och skriva av mig här lite!

Hade förresten en härlig lunch med ambassadörskollegor idag och alltid lika inspirerande Anna Nilsson. Vi får väl se om det blir något av mina nya idéer.

Nu ska jag ta ett tag i posthögen innan jag korsar vägen till Hammenhögs fina gym. Sedan lovar jag att jag kommer att sova gott.

I morgon är det förhandling i ett familjemål i Kristianstads tingsrätt.