Cyklat.se – en sida som inspirerar till cykling?

Det är dags att jag sätter punkt för inläggen om Nederländerna här på bloggen. Samtidigt som jag skrivit har det varit många tankar om hur jag kan utveckla kanalerna i sociala media.

Zaanse Schans is a perfect place if you want the typical picture from Netherlands. Touristic but beautiful.

Vad tror du om en sida som bara har fokus på cykling. (Äta, Sova och  Göra – (AmsterdamNijmegenArnhem) )

Tankarna på en sida om cykling har funnits några år och vi har redan registrerat domänen www.cyklat.se.

Har du några tips till cyklat.se?

Jo, jag har annat än cykelkläder i garderoben.

De senaste veckorna har äntligen klimatet kommit upp på dagordningen. En sida som bara inspirerar till cykling är mer aktuell än någonsin. Det är min förhoppning att fler vill bidra till innehållet genom att skriva krönikor, restips mm.

Här på bloggen kommer jag fortsätta ”skriva av mig” om allt möjligt som jag gjort sedan 2010 på olika bloggar. Istället för följa rådet att nischa mig väljer jag att veckovis skriva rena cykelinlägg på cyklat.se med länkar in på bloggen där det finns relevant innehåll.

På cyklat.se hoppas jag att det ska bli enkelt att inspireras till  cykelutflykter på hemmaplan eller längre cykelsemestrar. Eftersom vi mest cyklar i Skåne vore det kul om fler ville dela med sig av sina cykelupplevelser. Hör gärna av dig om du kan tänka dig medverka.

Grovskiss

I början av månaden

Tips på var vi tänker cykla (vi brukar göra en övernattningsresa varje månad. För att få ut mesta möjliga av tiden brukar jag planera den i god tid, men boka så att vi kan ändra oss utifrån vädret.) Förhoppningsvis delar fler av sig av månadens planer i kommentarsfältet.

Mitten av månaden

Minst två inlägg. Det kan vara från någon resa, något packningstips, cykeltips – ja – what ever. Här hoppas jag att vi kan bli flera som skriva och på det sättet inspirerar andra. Om du har en egen kanal hoppas jag att cyklat.se så småningom ska skapa trafik till din kanal genom din medverkan på cyklat.se.

Den siste i månaden

Det är min förhoppning att det finns något plug-in som kan få alla bilder med en viss # att ”komma upp” på sidan. Själv tänker jag från och med i morgon använda #cyklatoktober2018 på mina cykelbilder på instagram så att de skulle kunna komma upp den 31 oktober på instagram. Ja, du fattar grejen.

Hoppas du vill hänga med på resan – både som skribent och läsare!

Vi har aldrig haft ett bättre tillfälle än nu att få fler att upptäcka cyklingen. Om vi blir fler cyklister kommer vi höras mer och kan påverka beslutsfattarna så vi får en bättre cykelinfrastruktur.

2 svar på ”Cyklat.se – en sida som inspirerar till cykling?”

  1. Ann-Christin Hansson skriver:

    Låter väldigt bra. Det här med en cykeltur i månaden ser jag fram emot!?

    1. Roligt att höra! Du är min trognaste läsare!!! Uppskattar verkligen din feed-back!

Kommentarer är stängda.