Häftiga hotell jag en gång ville besöka

När jag rensar mobilen brukar jag spara ner bilder här på bloggen och tänker att jag ska skriva något om dem.

Fördelen med bloggen är att om jag använder kategorier på rätt sätt har jag lätt att hitta bland inläggen. Dessutom kan jag använda sökfunktionen.

Nackdelen är att min blogg blir fylld av en massa halvfärdiga opublicerade inlägg. Som det här med en bild som legat i evigheter.

Vilken tidning jag fotograferat restipsen ur har jag redan glömt. Och när jag läser det här så inser jag att vi aldrig kommer att resa hit. Tack vare klimatklubben har min syn på flygresor ändrats. Eller … kanske inte ändrats. De senaste åren har jag varit väldigt restriktiv med flygresor – men de senaste månaderna har jag nästan ont i kroppen vid tanken på att vi tänker flyga söderut i januari.

Just nu försvarar jag mig med att det är som att ta hand om matsvinn. Vi bokar alltid i sista minuten – gärna samma vecka som vi ska resa. Då är det ju platser som annars inte skulle ha utnyttjats. Och väl på plats äter vi lokalodlade grönsaker. Och vi flyger ändå bara på tid när vi annars skulle behövt äta importerad mat.

Jo, jag hör själv hur ihåligt det låter …