Alvdalsgruppen

De senaste dagarna har jag tillbringat mycket tid på instagram. Jag fick en idé om att starta ett nytt instakonto som bara handlar om mitt författarskap. Sedan fick jag för mig att rensa mitt gamla instkonto från allt om klimatsmarta investeringar och odlande för att nischa det helt mot cyklingen.

Tävlingsmänniska som jag är kunde jag ju inte låta bli att engagera mig i andebark_forfattare. Och jodå – tipsen jag fått sedan jag började se mig som influenser har funkat. Fastän kontot startades i lördags har det redan 193 följare. På det här kontot fokuserar jag på konton som delar min kärlek till det skrivna ordet. Och plötsligt är flödet ett helt annat. Väldigt tänkvärd insikt!

Den här gången blev det bara två dagar med hela skrivargänget. Taina skulle medverka på en bokmässa i morgon och lämnade Älvdalen redan i morse. Men innan dess hann jag starta ytterligare ett instakonto – Alvdalsgruppen som består av vandrarhemmet Tre Björnar, Taina, Susanne, Bobbi och mig.

Hur många frukostar vi ätit i vandrarhemmets matsal har vi inte ens försökt räkna, inte heller hur många bokidéer som kläckts.

Den här gången åt vi två frukostar tillsammans och kläckte bland annat följande idéer:

Alvdalsgruppen – Fyra Böcker är mer än Tre Björnar

Bokveckan i Älvdalen – som av biblioteket omvandlades till Bokfestivalen i Älvdalen.

Bokbrunch den 22 mars 2020

… och antagligen ytterligare några som jag redan glömt.

Utan det här gänget hade det aldrig blivit någon bok!

Tack för att ni finns!