Vloggar om skrivande

capella skrivbok

Bloggen var tänkt som en cykelvlogg – men redan första året smög det sig in vloggar om skrivandet. Inför 2020 ändrar jag därför inriktning och tänker lägga upp en vlogg i månaden med skrivande som tema.

Längre ner kan du läsa mer om mina tankar för vloggen.

FB-sidan A Andebark delar jag alla vloggar om författarskapet om du vill få en samlad bild. Där kommer jag även dela olika evenemang som jag deltar i under 2020.

Jag ska även klura ut något sätt att dela inläggen på instagram @andebark_forfattare.

Skrivarvloggar 2018

De första vloggarna är från två skrivkurser. Under åren har jag samlat skrivtips här.

Skrivarvloggar 2019

Planer för vloggen 2020

Målet är att fortsätta publicera en film varje tisdag, men med mer strukturerade filmer.

En film där du får följa mitt författarskap

En film om cykelupplevelser

De här filmerna används som illustrationer på www.cyklat.se där du ska kunna hitta inspiration till att göra egna cykelupplevelser. Målet kommer vara att inspirera dig att cykla den kommande månaden – därför kan det hända att klippen publiceras med elva månaders fördröjning – som det här. (Då får jag själv återuppleva härliga cykelminnen och inspireras när jag lägger upp den kommande månadens filmklipp).

En film om cykelfakta

I dag har filmen med elcyklar 10.335 visningar!

En film om biologisk mångfald

Under året har filmerna om min klimatångest blivit fler och fler. I den här kategorin kommer jag fokusera mer på vad jag gör för att hantera för min klimatångest.