Landar

Dalarna Design Annika Andebark

Sent igår hämtade cykelhandlaren mig på i Helsingborg. Nästan helt folktomma tåg som ankom till stationerna före utsatt tid. Äntligen kan jag andas ut. I flera veckor har stressen bott i min kropp – det har verkligen inte känts bra att resa i dessa tider när vi alla bör hålla oss hemma. Länge tvekade jag innan jag lämnade Skåne. Om det inte varit för att Cykelhandlaren lovade hämta mig om det blev problem skulle jag aldrig ha rest.

Nu ställer jag in – kommer tillbringa så mycket tid jag bara kan utomhus – promenader, trädgårdsarbete, cykelturer och yoga via FB med Merethe på Mpiyo. För vi kan leva ett väldigt bra liv utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer – kanske ännu bättre nu när vi inte lägger tid på transporter.

Här hittar du yogapassen.

I Skåne är det vår och jag har ännu inte landat efter allt positivt som hänt. Jag ska iväg och köpa portopåsar för att skicka alla bokbeställningar och fixa och så har jag massor av texter som vill bli skrivna – både till egna projekt, antologier och medverkan i tidningar.

Jag är sååå tacksam för alla människor jag har runt mig, som tar hand om mig så att jag kan vara i skapandet, i kreativiteten. Människor som fångar upp några av alla de idéer jag om hur vi ska göra det bästa av coronakrisen för att skapa ett mer hållbart samhälle – både i dag och i framtiden.

Redan nu har Kicki, Malin och Maryem startat Digitala Moderatorer för att hjälpa fler att förverkliga författardrömmen.

Här hittar du Digitala Moderatorers hemsida

Här kan du läsa mer om hur mitt boksläpp gjordes digitalt

Nu släpper jag – vänjer mig vid ett nytt liv i skapandet!

Boksigneringarna i Ystad, Helsingborg och Malmö har flyttats fram på obestämd tid, men boken finns till försäljning i de flesta Akademibokhandlar för dig som vill stötta det lokala näringslivet. Vill du köpa den via nätet kan du göra det via min webb-shop, Dalarna Design, bokus eller adlibris.

** Här hittar du min webb-shop **

Billigast blir det att beställa den via Dalarna Design om du även köper andra produkter för 750 kr. Här hittar du deras webbshop

Mediarapportering

Just nu känner jag mig som en världsstjärna som flytt ut i avskildheten. Det har varit så många intervjuer, så många inspirerande möten både irl och via nätet. Just nu behöver jag bara landa i allt – njuta av det som varit. Jag ska fylla på alla arkiv med länkar, klistra artiklar i min klippbok, lyssna, läsa och njuta.

Men – för att ännu en gång få dela min glädje (och för att böckerna till Jönssons cykelaffär blev försenade inför boksläppet) kommer jag finnas utanför Jönssons cykelaffär i morgon lördag kl 13-15 för att signera böcker.

Alla som handlar i Cykelaffären för minst 1.000 kr kommer få en bok gratis av Cykelhandlaren.

Att vara författare just nu är alldeles, alldeles underbart!!!

Intervju i P4Gävleborg den 26 mars 2020 – 1.06.30 – 1.16

Klockan 17 i kväll kommer intervjun i P4Dalarna troligen sändas här

Recension i Dalarnas tidningar (låst artikel)

Artikel i Gefle Dagblad (som jag inte kunnat läsa – låst)

Artikel i Dalabygden (endast i papperstidning)

Här hittar du fler intervjuer med mig