Det är i motvind drakarna lyfter …

De orden har följt mig sedan 2014 och jag har funderat på hur motgångar kan vändas till framgångar. Just nu befinner vi oss i en tid där förmågan att tänka nytt kan avgöra framtiden för många verksamheter.

Mitt digitala boksläpp den 21 mars är ett bra exempel på hur nöden är uppfinningarnas moder. Tack vare pepp från fantastiska kollegor i Mogna Bloggare gjordes boksläppet digitalt och blev så mycket bättre än om vi inte tvingats tänka nytt.

Frågorna om hur vi genomförde detta har varit många – därför bjuder vi in till ett informationsmöte på måndag kl 13.

Här kan du läsa mer om Digitala moderatorer

Här kan du läsa om mitt digitala boksläpp

Antalet platser är begränsat så anmäl därför ditt intresse via mitt kontaktformulär så skickar vi en länk. Om intresset är stort sätter vi upp dig på väntelistan.

** Här hittar du kontaktformuläret. **

Jag har ställt in alla vårens boksigneringar, ställt hösten på vänt och lägger istället tid på att få ihop mitt manus till antologin Skiftet som släpps på Siljans Måsar i slutet av september.

Här kan du läsa mer om antologin Skiftet

Välkommen till ett riktigt (digitalt) möte!

Digitala moderatorer bjuder nu in författare och förlag att skapa möjligheter för att nå ut till sina läsare, corona-pandemi eller ej. Tillsammans skapar vi möjligheter till författarsamtal, bokreleaser och bokmässor. Till riktiga möten! Viktiga möten!

Vill du veta hur? Kom med på måndag 6 april kl 13-14

OBS! Begränsat antal platser, så haffa din plats direkt. 

Innehåll: 

Annika Andebark som nyligen debuterade som författare presenterar hur hon fick kontakt med Kicki, Malin och Maryem på Digitala Moderatorer och vad det betydde för hennes bokrelease. 

Maryem Nasri berättar om zoom som mötesrum och med vilka enkla medel vi känner oss som hemma online. 

Malin Lundskog om vikten av sociala möten (även under social distansiering). Är det egentligen någon skillnad på digitala möten och möten i den fysiska världen? 

Kicki Westerberg delar med sig av sin kunskap om företag som gör digitala affärer och vad det finns att vinna på det. Särskilt i nuläget?

Annika avslutar med resultatet av det digitala boksläppet, som sedan fortsatte med en digital frukost och som fortsätter att snurra … 

Allt under parollen #viställerinteinviställerom

2 svar på ”Det är i motvind drakarna lyfter …”

  1. Det är så härligt att se hur du vände den här motgången till succé. Tänk vilken kraft det finns i att våga visa sig svag?!

    Ser fram emot att moderera det riktiga mötet på måndag. Ses då!
    //M

    1. Ja – och så mycket roligare det blir när vi gör det tillsammans!

Kommentarer är stängda.