Matsäckstips

TeamAlbert MTB

Idag bestämde jag träff med en av mina idoler på morgonpromenaden. Tänk så mycket bra det finns med det digitala!

Malin Lundskog är influenser inom hälsa och må-bra-tänk. Mitt liv har förändrats sedan jag började följa henne sommaren 2018. Idag har jag blivit beroende. En daglig dos Malin gör att jag tycker bättre om mig själv. Malin kommunicerar vikten av goda vanor. En god vana för mig är att titta in i hennes händelser dagligen för att läsa hennes intention för dagen. Det är bara ett ord – men det hjälper mig att hålla fokus på det positiva. Några ord som ofta återkommer är tillit och fokus. Hennes ord sätter stämningen för min dag – och om jag skulle hemfalla åt negativa tankar är det lätt att ta påminna sig genom att gå in i hennes händelser igen.

Här hittar du Malin Lundskogs instakonto (men vår promenad kan du bara se via mobilen fram till kl 8 i morgon den 24 april).

Här hittar du Malins blogg

Idag talade vi bl a om att ut-och-njut fungerar lika bra i tider av social distansering. Jag berättade att den enda förändring vi gjort är att vi har med oss egen matsäck på söndagarna. Soppa är en favorit.

Påsk – Saffransgul fisksoppa

Förra helgen – ärtsoppa

Den här helgen planerar jag koka nässelsoppa och ha med oss.

Varför är nässlor nyttiga?

Recept på Cykelhandlarens nässelsoppa (mars)

Vem vet – kanske det blir fler morgonpromenader med Malin!

2 svar på ”Matsäckstips”

  1. Åh, du är ju underbar!
    Tack för sällskapet – jag promenerar gärna igen?

    Och tack för mat-tipsen!!!

    1. Ärligt! Jag märker en stor skillnad på mitt mående de dagar jag varit inne på ditt instakonto jämfört med andra dagar!

      Då får det bli fler promenader! Känns som om vi har massor att prata om!

Kommentarer är stängda.