#AnnasDalaresa 2

Annas Dalaresa ledde till många magiska möten. När jag fick mail och meddelanden från läsare i Dalarna kunde jag hänvisa till Anna. Under hela resan har vi haft daglig kontakt. Det är som om vi inte längre vet vems ord som är mina eller vilka ord som är Annas. När hon funderat över något har hon ringt och vi har resonerat.

Parallellt med vloggar på youtube, inägg på instagram och digitala föreställningar har Anna även läst in delar av Oväsen i Älvdalen, besökt platserna för att ta ut koordinaterna. Inom kort kommer audioguiden vara möjlig att ladda ner så att du kan vandra eller cykla i Marit Matsdotters fotspår. Om du inte kan vänta kan du redan nu följa med Marit Norin på vandring i de häxanklagades fotspår.

Det var Tini Björs på vandrarhemmet Tre Björnar som tipsade om Ida Bois. Vad vi då inte visste var att Ida är ättling till Gyris Marit. I den här avsnittet får du följa med Anna när hon träffar Ida för första gången.

*** Här hittar du Marit Norins vandringar i de häxanklagades fotspår ***

*** Mitt och Annas hem i Älvdalen – vandrarhemmet Tre Björnar ***

*** Mer om Gyris Marit ***

*** Här kan du läsa mer om Ida Bois och skogston ***

*** Här hittar du första delen i serien om #AnnasDalaresa ***