Tack Malin Lundskog!

I morgonpromenadens tacksamhetstankar dök Malin Lundskog upp och jag bestämde mig för att skriva ner det jag såg.

Första gången jag kom i kontakt med Malin var via Mogna Bloggare som hon och Kicki Westerberg startade den 15 augusti 2018. Jag fick kännedom om gruppen via Influencers of Sweden och gick med. De bjöd in till ett zoom-möte och redan där kändes det som när Emil träffar borgmästarens son. Ni vet, samma skrot och korn.

5.28 in i den här kan du höra om mötet mellan Emil och borgmästarens son.

2018 brottades jag fortfarande med försäkringskassa och arbetsförmedling. Upptäckten av malignt melanom hade kastat mig ner i en ny depression som sedan övergick till klimatångest. Så här i efterhand kan jag se att Malin Lundskog starkt bidrog till att jag kunde ta mig upp igen. Jag gjorde det till en vana att gå in på hennes instagram varje morgon och få del av hennes pepp. Vet inte riktigt vad hon gör – men fortfarande är det till hennes instagramkonto jag söker mig om jag skulle känna mig låg någon gång. Det räcker att titta på händelser eller scrolla runt i inläggen för att jag ska känna mig bättre.

Här hittar du kontot som hjälper mig må bra

0,33 in i den här videon finns en kort sekvens på det jag såg framför mig på morgonpromenaden.

I onsdags träffade jag Malin, Kicki Westerberg och Anne Brolén på en digital skrivförmiddag. Återigen den där positiva energin. Och där var det som om den sista pusselbiten föll på plats. Nu ska vi fortsätta att träffas på onsdagsförmiddagarna för att skriva. Och herronjedanedå (som Malin skulle kunna skriva) vilken produktiv bubbla vi hamnade i.

När jag skulle länka in Malin i det här inlägget såg jag att hon idag publicerat ett inlägg om Tillsammans som jag verkligen kan hålla med om.

Tack vare onsdagens kreativa gäng har nu innehållet på bloggen börjat få en struktur.

Onsdagar: personlig utveckling där inlägget inspireras av podden cirkeln

Lördagar: skrivande. Här kommer jag reflektera över de skrivuppgifter vi får i Utveckla ditt skrivande. Jag ska även avsätta tid för att lyssna på en skrivarpodd varje vecka. Även det kommer jag reflektera över här.

Söndagar: Här handlar det om hälsa och #utonjut för hela slanten. Troligen blir det ett kort inlägg som publiceras söndags morgon. Sedan länkar jag ihop det med söndagscyklingen som publiceras på www.cyklat.se på kvällen.

Övriga dagar kommer jag ha ett månadstema som har med mitt skrivande att göra. Under februari har det handlat om Kvinnoporten där jag letat efter värderingar, världsbilder och sedvänjor innan de patriarkala religionerna.

Under mars månad kommer jag fördjupa mig i karaktärerna i Vrede i Älvdalen, men mer om det nästa vecka.

Den första dagen varje månad kommer jag fortsätta publicera min to-do-list. Och om jag känner för det kan det hända att det även blir ett inlägg från trädgårdarna – men det är i s f en ren bonus.

Mer om morgonpromenaden hittar du här

2 svar på ”Tack Malin Lundskog!”

 1. Annika! Vilket team work vi gör ändå. För utan någon som tar emot är givandet meningslöst. Och du har verkligen förmågan att öppna upp och vidareutveckla det du inspireras av.

  TACK!!! Jag blir alldeles härligt tårig i ögonen när jag läser det här.

  Ses snart igen!

  Kram Malin

  1. 🙂 ser redan fram emot onsdagens flödesskrivande!!!

   Stor kram

Kommentarer är stängda.