Ystad

Ni som följt mig ett tag vet att mitt hjärta klappar för Österlen och Ystad. Istället för att åka till Spanien på yogaresa tog jag en vecka i Ystad med intensivkurs i både Ashtangayoga och Kundaliniyoga på Mpiyo.

If you follow my channels you couldn’t miss my love to Österlen and Ystad. This summer I spent a week in Ystad.

En vecka går så snabbt. Nedan har jag lagt upp en lista på saker jag gjorde. Så småningom kommer jag skriva blogginlägg att länka till.

There are so many beautiful places to visit in Ystad and around Ystad. But in the summer I just want to be outside. So, I will write this short blogs. In the end I put some links and links to things I want to write about a rainy day.

Yogaveckan i Ystad blev en milstolpe i mitt liv där jag symboliskt lämnade all skuld och skam bakom mig. Genom mina kanaler i sociala media vill jag fokusera på upplevelser i vår närhet.

Mpiyo Merethe Brathens
The motive to the stay in Ystad was two intensive course in Ashtangayoga and Kundaliniyoga. I also tested strechyoga.

Livet går så snabbt. Vad vet vi om morgondagen?

Ärret på min rygg är en tatuering jag är stolt över. Den påminner mig om hur skört livet är, att vi aldrig vet vilken dag som är vår sista. Med födelsemärket skar de även bort alla skuldkänslor, all skam jag känt över att det gick som det gick. De destruktiva känslorna satt i cancercellerna och de är borta nu.

Varje dag börjar jag med min meditation. Jag kan göra den på promenaden, innan jag börjar ashtangapasset eller om jag sitter på bussen.

Jag vill leva, jag behöver leva, jag kommer leva, jag måste leva, jag kommer leva …

Of course I visited the rose garden behind the monastery a serval times.

Här kan du läsa mer om hur jag hittade ashtangayogan

My week in Ystad

Monday the 25 of June – Åbergs trädgård

Tuesday the 26 of June – Brösarp

Wednesday the 27 of June – lunch at Norrapromenaden

Thursday the 28 of June – vLogg – Rosariet, the beach

Things to visit in Ystad

Åbergs trädgård

Rosariet

The monastery

The Maria church and old town

Ystads djurpark

Ystads Saltsjöbad

The Beach

Things to do around Ystad

Simrishamn and Sydostleden

Kåseberga och Ales stenar

The Castles around Ystad

Brösarp

Tomelilla

Kivik