Bokredigering

I morgon är det en vecka sedan vi kom hem från vår resa till Bodensjön. Ändå är inläggen på www.cyklat.se långt ifrån klara. (Du kan följa deras framväxt – nästa steg är ett inlägg med bilder från Mainau.)

Istället går mitt engagemang till redigeringen av boken. Andra rundan är påbörjad och början omskriven. Ännu är listan lång på sidor som behöver fördjupas och utvecklas.

Redigeringen ska vara klar innan jag åker till Älvdalen i november för då har jag tänkt sätt igång med nästa bok. Om det inte vore för den där hudcancern förra sommaren hade den nog redan varit färdigskriven. Den som väntar på något gott …

När jag ändå är i Älvdalen passar jag på att berätta om trolldomsprocesserna. Den här gången är biblioteket i Älvdalen arrangör. (Om du inte vill missa något föredrag kan du gå med i FB-gruppen ”Nordiska trolldomsprocesser” där lägger jag upp information om alla evenemang kring boken.)