När fröerna gror

Hållbarhetsdagen överträffade allt jag kunnat föreställa mig.

Sedan i lördags har jag njutit.

Så många möten, så många samtal på djupet.

Och jag vet att vi hittat något riktigt bra för framtiden.

Sedan 2018 har jag gjort mitt yttersta för att fler skulle uppmärksamma klimatkrisen. Vloggar, klimatstrejk, FB-gruppen Klimatsmarta investeringar, finansiering av musikprojekt. Listan kan göras lång.

Men de senaste två lördagarna har fått mig att inse att det är genom de innerliga mötena saker händer i oss.

Under 2022 kommer vi släppa en youtubeserie om hållbara tips.

Tillsammans med Michaela Hennig kommer jag bjuda författare till Billesholm för författarsamtal i Litteraturkanalen. Här tänker jag tre författare på en dag för att även skapa de kreativa samtalen utanför studion.

Kanske har jag äntligen hittat mina kall i livet och kan sluta söka.