Den här veckan är jag gäst i Bokateljen och på bokmässan i Lund

*** Du hittar dagens samtal här ***

Det är alltid lika kul att diskutera mitt skrivande med Helena Hansen som jag haft kontakt med sedan november 2016. Utan Helena tvivlar jag på att det blir några böcker.

Fram till tisdag kan du vinna Oväsen i Älvdalen och Sätta punkt. hos bok_ateljen

Just nu försöker jag få ihop en sammanhängande början att skicka till Helena på fredag. På lördag medverkar jag på Litteraturrundans bokmässa i Lund (som du kan läsa mer om här). Därför är jag extremt osocial på nätet. Istället gräver jag mig ner i medeltiden lager för lager för att ge karaktärerna ett eget liv.

I mitt skrivande har jag till stor del valt att ge verkliga personer liv. På bloggen kan du läsa mer om de verkliga personerna.

Erbjudande

Lördagens mässerbjudande hittar du nu även i webb-butiken (men då tillkommer portot – så om du har vägarna förbi Lund är det mer prisvärt att handla där).

I samtliga paket ingår ett zoom-möte med mig den 23 februari 2022 kl 19-21 där du får möjlighet att ställa frågor om mitt författarskap. Varför inte ge bort boken i julklapp till någon du inte träffar så ofta och träffas digitalt den 23 februari när du läst boken?

Ett upplägg som jag tror funkar för bokcirklar är att först se samtalet som finns hos Litteraturkanalen, därefter läsa boken och sedan diskutera den tillsammans med mig den 23 februari.

För att det ska bli bra samtal har jag begränsat antalet deltagare till max 20. Länk till mötet skickas via mail. (Har du en bokcirkel kan du boka motsvarande samtal. Priset är då 99 kr/person – dock minst 995 kr för 90 minuter.)

3*Andebark – 399 kr

Två Oväsen i Älvdalen för 249 kr

Oväsen i Älvdalen och sätta punkt för 249 kr

Erbjudandena gäller t o m den 6 december 2021

Mer om Oväsen i Älvdalen (del 1 i Eldarna)

På sidan www.trolldomsprocesser.se har vi samlat fakta om häxprocesserna.

Gå gärna med i FB-gruppen

Karaktärerna i Oväsen i Älvdalen

Mer om Vrede i Älvdalen (del 2 i Eldarna)

Tidslinje

Karaktärerna

Mer om Kvinnohistorier

Tillsammans med Helena Hansen och min dotter Cissela Larsson har jag startat nätverket Kvinnohistorier som lyfter fram de skrivna och oskrivna kvinnohistorierna från dåtid till nutid.

I FB-gruppen Kvinnohistorier kan vi alla dela med oss av berättelser. Vi försöker också lyfta fram böcker om kvinnohistorier i vår webb-butik där du just nu hittar några trevliga julklappspaket.

Tillsammans med LItteraturkanalen har vi tagit fram en serie som lyfter fram författarsamtal om kvinnohistorier.

Kvinnohistoriers hemsida

Bokpaketet Kvinnohistorier

Bokpaketet att leva sant

lsa