Alla hjärtans dag

Det är fyra år sedan jag tillbringade tio dagar på psykiatriska kliniken. Idag har jag  reflekterat över livet och hittade några länkar till tankar från då.

Bloggen har varit med mig så länge. När allt annat avvecklades samlade jag mitt liv här.

Fyra år. Jag är så evinnerligt trött på de negativa tankarna, på tröttheten, på att stå och stampa.

I slutet av året hände saker i raketfart – saker som kan komma att påverka mitt mående i positiv riktning. Det känns som om det är något nytt på gång och jag känner större framtidstro än jag gjort på många år.

Det finns många fantastiska människor som bidragit till detta. En av dem är Bob Hansson.

Stort TACK Bob för alla insikter du gett mig! Fem dagar i veckan går jag din meditationspromenad. Varje gång känner jag djup tacksamhet till dig. Inspirerad av dig tänker jag dela med mig av tacksamhetstankarna här på bloggen under resten av februari.

Det heter ju ALLA hjärtans dag

"Det heter ju inte hjärtat på den jag ligger med dagen." Dags att ta ALLA hjärtans dag på allvar och levla upp menar Bob Hansson!Fler snälla tankar hittar du här: https://goo.gl/ZNMcBY

Publicerat av Ordfront förlag Måndag 12 februari 2018

 

”Det är i motvind drakarna lyfter” – sammanfattning den 5 april 2014

På väg den 3 maj 2014

Häxorna i Älvdalen den 9 maj 2014

Älvdalen den 12 maj 2014

Från Älvdalens snö den 15 maj 2014

Som en snigel 29 maj 2014

Nytt liv den 14 juli 2014

Edgångssammanträde den 16 juli 2014