Välkommen mars!

För ett år sedan var det fokus på boksläpp. I år vill jag njuta av trädgården!

Att göra i mars

  1. Samla nässlor. De tidigaste innehåller mest nyttigheter. (Här kan du läsa vad jag gör med nässlorna.)
  2. Tappa björksav (tydligen har jag inte skrivit om att tappa björksav på bloggen. Det enda som finns är ett inlägg där jag planerar göra en vLogg om det.)
  3. Trädgårdsstädningen har påbörjats, ska komma ihåg att klippa ner vinterhallonen.
  4. Och så ska jag försöka ympa fruktträd. Ympkvistar vilar i kylskåpet.
  5. Om du ska gödsla påskliljor och andra vårblommande lökar så gör det på våren, precis i samband med att bladen tittar upp ur marken, och använd gärna något PK-haltigt gödsel. Det brukar finnas lökgödsel från t.ex. Weibulls. Höstblommande lökar gödslas på hösten.

Digitalt boksläpp i Älvdalen den 21 mars 2020. Den 21 mars 2022 släpps del 2 i bokserien Eldarna och jag hoppas kunna fira dubbelt upp!
2019 bloggade jag frenetiskt om våra cykelupplevelser – här besökte vi trandansen i Puken.
Annika
Nya perspektiv – mars 2018 på skotertur till Hykjebjerg med Lennart Mattsson, Tre Björnar.
Sedan 2015 har jag årligen tillbringat minst en vecka i Älvdalen i mars. (Den här bilden är från 2017)
Den här bilden togs den 18 mars 2016 när jag under en vecka i Älvdalen studerade isen. Så småningom ledde det till en lång text som delas upp och blir prolog i bokserien Eldarna
Bjällerklang var det enda som hördes när vi gled fram i skogen. Då och då stannade Julle för att njuta av stillheten. (mars 2015)
I mars 2014 tog jag mina första stapplande steg på min nya livsväg. Cykelhandlaren gav mig en systemkamera att upptäcka världen genom.
Advokatbyrån i Hammenhög i mars 2013 – då visste jag inte att jag mindre än ett år senare skulle vara nära att hänga mig i byggnadens takbjälkar.
8 mars 2012