Att lära sig leva med sin personlighet

IMG_5209

I månader – ja år (det är två år sedan jag tillbringade 10 dagar inlåst på psykiatriska kliniken) har jag dragit mig undan. Det är som om jag inte orkar intryck. Med vårsolen kom också energin – och jag bara längtade efter att träffa Ann Wikström och Annica Gilbertsson. Därför skickade jag iväg ett sms. Igår träffades vi över en fiskgryta.

Annica Gilbertsson har haft det tuffare än jag. I slutet av 2011 fick hon cancerbeskedet. Hennes cancerbehandling ledde till skador som gjort att rehabiliteringen tagit längre tid. Snacka om att hon fått tillfälle att se vad Energy Management går för. Men nu är hon tillbaka – med en splitter ny hemsida. Gå in och läs – och boka hennes föredrag om ditt företag behöver en energikick!

Ann Wikström tvingades, liksom jag, satsa eget kapital i sitt företag. Men till skillnad från mig så klarade La Perle utmaningarna och är idag mer framgångsrikt än någonsin.

Så mycket som hänt sedan min födelsedag firades i  Hammenhög 2012. Den morgonen vaknade jag tidigt. Varje cell skrek efter att skriva och jag drogs ohjälpligt till tangentbordet.

Det gäller att tänka sig för innan man önskar sig något. I åratal hade jag längtat efter tid att skriva. Men jag hade nog inte tänkt mig att jag skulle få skrivtid genom depression och konkurs.

Scrollar igenom mina inlägg från livet jag levde då – och mår fysiskt illa när jag läser.

I dag anar jag mina gränser. Nu vet jag att min ”röda” personlighet drar på skygglapparna när jag överträder dem. Det blir ett tunnelseende och jag lägger all min energi på att nå målet.

Det är ett farligt personlighetsdrag som jag måste lära mig att hantera innan jag är redo för livet.

Nu ligger jag i soffan – lär behöva göra det några dagar. Annica hade ett bra uttryck för utmattningsdepressionens symptom. Intryck ger baksmälla.

Nåväl, men det var det värt! Tack Ann och Annica för en helt fantastisk kväll!